Handbal | Șase fete de la SCM Universitatea Craiova au fost convocate la loturile naționale

0
971
FOTO: SCM CRAIOVA

Încep meciurile din preliminariile europenelor de anul viitor, care vor avea loc în Austria, Ungaria și Elveția – iar SCM Universitatea Craiova dă nu mai puțin de 6 jucătoare pentru partidele din luna octombrie.

România va juca pe 11 octombrie, de la ora 17.30, la Mioveni cu Bosnia-Herțegovina și pe 14 octombrie, de la ora 18:00, în deplasare cu Grecia la Kozani. Din lotul tricolor face parte și Claudia Pașcan (Constantinescu).

Din grupa 1 mai face parte și Croația, de la care a fost convocată Dejana Milosavljević. Croatele vor juca în primul meci cu Grecia (11 octombrie, ora 19:00, urmând ca apoi să se deplaseze în Bosnia (14 octombrie, ora 21:00).

Đurđina Malović și Dijana Mugoša au fost convocate la naționala Muntenegrului pentru partidele cu Turcia (11 octombrie, ora 19:00) și Bulgaria (15 octombrie, ora 17:00). Din aceeași grupa a 6-a, dar de la naționala Serbiei, au fost convocate alte două jucătoare de la gruparea din Bănie: Bojana Milic și Katarina Bojicic. Sârboiacele vor întâlni în debutul calificărilor Bulgaria (11 octombrie, ora 19:00) și Turcia (15 octombrie, ora 17:30).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.