Superliga | FCU a dat de pământ cu Farul

0
740
FOTO: REMUS BADEA

Victorie fără drept de apel pentru FCU Craiova în disputa contra campioanei Farul Constanța. S-a terminat 4-0!!! pentru trupa lui Vasilică, duminică seara, în etapa a 8-a din Superligă.

Craiovenii au marcat câte două goluri pe repriză și au demonstrat din nou că au un atac nimicitor. De data această apărarea a funcționat la perfecție și Popa nu a primit gol.

Show-ul a fost deschis în minutul 18. Van Durmen a marcat cu capul din centrarea lui Compagnucci. La pauză a fost 2-0, Albu a finalizat o pasă ideală primită de la Chițu. Scorul a luat proporții în minutul 57. Chițu l-a driblat pe Popescu în interiorul careului, a trimis mingea în spate lui Baeten, care l-a învins pe Aioani. Juan Bauza a stabilit scorul final în minutul 80,după ce Sidibe a tras în blocajul portarului oaspeților.

FCU Craiova: Popa – Compagnucci, Lacroix, Henriques (84, Padula), Mascarenhas – Albu (70, Pop), Achim – Baeten (76, Sidibe), Bauza, Van Durmen (76, Bahassa) – Chițu. Antrenor: Dan Vasilică.

Farul Constanța: Aioani – Dussaut (28, Sîrbu), Boli, M.Popescu (74, Băluță), Kiki – Artean, Nedelcu, Grameni (74, Budescu) – Vînă (46, Grigoryan), Munteanu, Mazilu (73, Sali). Antrenor: Gică Hagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.