Superliga | Eugen Neagoe a strigat catalogul. Cine a fost prezent, cine a lipsit

0
7698
FOTO: UCV

Universitatea Craiova s-a reunit în această după-amiază, în baza din Lunca Jiului, în vederea pregătirii noului sezon din Superliga României la fotbal. A fost adunare în grup restrâns, Eugen Neagoe nu a putut avea la dispoziție mai mulți jucători importanți, aflați la loturile naționale sau învoiți.

La primul antrenament după vacanță, tehnicianul Craiovei nu s-a putut baza pe jucătorii convocați la loturile naționale: Alexandru Ișfan, Alexandru Cîmpanu, Jovan Markovic, Vladimir Screciu, dar și Basilio Ndong și Gjoko Zajkov. De asemenea, Alexandru Mitriță va începe pregătirile începând de săptămâna viitoare, când vor reveni la echipă și Ante Roguljic, Juraj Badelj și Raul Silva.

Alb-albaștrii vor efectua vizita medicală pe 19 și 20 iunie, urmând ca pe 21 să plece într-un cantonament de vară la Bansko, Bulgaria.

Printre jucătorii prezenți la prima strigare au fost prezenți și Atanas Trică (revenit după împrumutul de la CSA Steaua), Ionuț Mitran, Marian Danciu (ambii reveniți după ce au jucat sub formă de împrumut la Slatina) și Florin Borța (împrumutat sezonul trecut la Petrolul Ploiești).

LOTUL PREZENT LA REUNIRE

PORTARI: Laurențiu Popescu, David Lazar și Rafael Vlăsceanu;

JUCĂTORI: Alexandru Crețu, Nicușor Bancu, Cosmin Stana, Jean Mendy, Marian Danciu, Sergiu Hanca, Ionuț Mitran, David Sala, Elvir Koljic, Bogdan Vătăjelu, Mihai Căpățână, Atanas Trică-Balaci, Alexandru Mateiu, Ștefan Baiaram și Andrei Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.