Baraj Liga 2| Filiași a condus cu 2-0 în minutul 13, dar meciul s-a terminat egal. Calificarea se joacă în Valea Domanului

0
345

CSO Filiași și CSM Reșița au încheiat la egalitate, scor 2-2, manșa tur a semifinalei barajului pentru promovarea în Liga 2.

Formația pregătită de Victor Naicu a avut un debut de meci de vis și conducea încă din minutul 13 cu un incredibil 2-0! Moses Baidoo a îndeplinit o simplă formalitate după o gafă incredibilă a lui Zimmermann (3), iar 10 minute mai târziu a făcut „dubla”, după o nouă eroare în defensiva bănățeană.

„Milanul din Banat” s-a trezit din pumni și a redus din diferență în minutul 20. Marian Drăghiceanu a scăpat singur, a pătruns în careu, l-a driblat pe Constantinesvu ieșit la întâmpinare și a împins balonul în plasă. S-a făcut 2-2 în minutul 38, Sebastian Velcotă a punctat din pasa lui Gakou. Scorul a rămas neschimbat până la final și calificarea se joacă la Reșița.

Doljenii au terminat meciul în inferioritate numerică după eliminarea lui Baidoo din minutul 80.

FILIAȘI: Constantinescu – Calu, Stăiculescu, Voinescu, Scuturoiu (90+4, Udrea), Bălașa, Chirițoiu, Armășelu (46, Manolache, 90+1; Fotescu), Rogoveanu (82, Eshun), Vulpe (82, Paliu), Baidoo. Antrenor: Victor Naicu.

REȘIȚA: Zimmermann – Bărboianu, Szijj, Ardei, Rimovecz, Velcotă (72, Fota), I.Popescu (76, Breșneni), Rob.Petre (56, Trancă 56), Negru (72,Gomboș 72), Drăghiceanu, Gakou. Antrenor: Călin Cheregi.

Meciul retur va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.