Superliga | FCU termină play-out-ul cu un egal la Arad. Oltenii vor juca în Bănie barajul pentru Conference cu Voluntari

0
492
FOTO: UTA Arad

FCU Craiova a terminat la egalitate meciul de Arad, 1-1, contra lui UTA, în ultima etapă din play-out-ul Superligii României la fotbal.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scorul de 0-0, gazdele au deschis scorul la două minute după odihnă. Postolachi s-a înălțat la o centrare venită din corner și a trimis cu capul în poarta lui Gurău. Internaționalul moldovean a înscris din nou, în minutul 64, însă reușita sa a fost anulată de arbitrajul video. Trupa lui Napoli a restabilit egalitatea 10 minute mai târziu, Van Durmen a finalizat pasa lui Bahassa.

FCU termină play-out-ul pe prima poziție și va juca pe teren propriu barajul pentru Conference League cu FC Voluntari. De partea cealaltă, arădenii vor juca tot la baraj, dar pentru evitarea retrogradării.

UTA: Iacob – Vukcevic, Benga (30, Chindriș), Hoxhallari, Abeid (80, Dobrescu) – Otele (46, Anton), Batha, Ubbink – R.Pop (56, Șteau), Postolachi, Stahl. Antrenor: Mircea Rednic.

FCU: Gurău – Negru, Duarte, Huyghebaert, Mascarenhas – Albu, Achim – Baeten, Piccolomo (52, Bahassa), Ganea (52, Van Durmen) – Chițu. Antrenor: Nicolo Napoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.