Liga Florilor | Melanie Bak se desparte de Craiova la finalul sezonului. Jucătoarea din Danemarca a prefațat meciul cu Vâlcea

0
1108

SCM Universitatea Craiova înâlnește pe SCM Râmnicu Vâlcea în penultima etapă din Liga Florilor la handbal feminin. Duelul dintre cele două grupări din Oltenia este programat vineri, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă.

Aflată la penultima partidă în tricoul Craiovei, Melanie Bak a prefațat partida în cadrul unei conferințe de presă. Jucătoarea daneză își dorește o ultimă victorie în faţa fanilor din Bănie și a ținut să sublinieze faptul că s-a simțit foarte bine la Craiova.

„Ambele echipe îşi vor dori victoria, asta este clar. Noi ne-am pregătit, le-am studiat, iar acum abia aşteptăm să ne duelăm cu ele. Vom da tot ce putem şi în acest meci, dar se poate întâmpla orice. Vâlcea formează o echipă puternică, dar sunt convinsă că putem învinge. Suntem motivate în continuare, chiar dacă unele dintre noi nu vom continua la Craiova. Mereu ne-am dorit să câştigăm toate partidele, să învingem fiecare echipă din Liga Florilor. Acum, mai mult ca oricând, vrem să câştigăm, pentru că jucăm în faţa propriilor suporteri şi este şi ultimul meci din sezon în faţa lor. Vrem să ieşim cu capul sus şi să le aducem o mică bucurie la final de an competiţional.”

„M-am simţit foarte bine în România, la Craiova. Mi-a făcut plăcere să evoluez în Sala Polivalentă şi pot spune că îmi place foarte mult campionatul, echipele. Aici, la Craiova, am învăţat că trebuie să lupt indiferent de situaţie. Această convingere o voi lua cu mine pe oriunde mă va duce viaţa. Sper ca suporterii să vină alături de noi în acest ultim joc, pentru că, în formula asta, va fi ultima dată când vom evolua în faţa lor”, a spus Melanie Bak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.