Liga Florilor | „Derby de Oltenia” în Polivalenta din Bănie

0
551
FOTO: SCM RÂMNICU VÂLCEA

SCM Universitatea Craiova primește vizita formației SCM Râmnicu Vâlcea în etapa cu numărul 25 din Liga Florilor la handbal feminin. Ultimul joc al echipei craiovene de pe teren propriu din actualul sezon competițional este programat vineri, de la ora 17:00.

Craiova vine după înfrângerea de la Zalău (29-34) și își dorește victoria la ultima reprezentație a sezonului din fața fanilor craioveni. Formația pregătită de Bogdan Burcea ocupă în prezent locul 9 cu 28 de puncte. De partea cealaltă, Vâlcea este pe 6, cu 45 de puncte, departe de pretențiile grupării din Zăvoi. Echipa lui Bent Dahl a câștigat în etapa precedentă la Slatina cu scorul de 28-20.

Antrenorul secund al formației din Bănie, Florentina Stanciu, a vorbit despre meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea, în cadrul unei conferințe de presă. Aceasta își dorește o ultimă victorie în fața fanilor în acest sezon şi promite că echipa se va ridica la nivelul așteptărilor.

Echipa este pregătită și am mare încredere că o să ieșim cu trei puncte de pe teren. Este ultimul meci al nostru pe teren propriu și trebuie să dăm tot ce este mai bun din nou, la fel cum le-am cerut de fiecare dată.”

Partida din Bănie va fi arbitrată de o brigadă formată din cuplul Alexandru Constantin și Laszlo Gal, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Doru Manea (București).

În tur, într-o partidă disputată pe 11 ianuarie, scorul a fost egal: 34-34!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.