Superliga | Universitatea Craiova, victorie în Sânta Zi de Paști

0
376

Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 3-1 meciul jucat pe teren propriu cu Rapid București, duminică seara, în etapa a 4-a din play-off-ul Superligii României la fotbal.

Giuleștenii au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 14, după ce Costache a primit cartonașul roșu pentru cumul de cartonașe cartonașe galbene. Cu toate acestea, Rapid a deschis scorul pe Oblemenco în minutul 31, dintr-o lovitură de la 11 m transformată de Dugandzic. Alex Crețu a făcut henț, iar centralul Radu Petrescu a arătat punctul cu var.

Alb-albaștrii au egalat după doar 7 minute. Alexandru Cîmpanu a înscris cu o execuție splendidă, șut de la distanță, în diagonală, fără speranțe pentru Moldovan.

După pauză, Moldovan a avut o intervenție formidabilă la șutul lui Ndong. Portarul lui Rapid a intervenit salvator și la șutul lui Silva din fața porții. Au fost emoții și la poarta lui Popescu, dar șutul lui Sefer a trecut peste transversală.

Golul a picat până la urmă în poarta giuleșteană în minutul 82. Markovic a ajuns la o minge respinsă în careu de Moldovan și trimis în plasă ca la antrenament. S-a terminat 3-1 pentru băieții lui Eugen Neagoe, în al doilea minut suplimentar, Ante Roguljic a marcat din centrul careului, servit ideal de Ivan.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu (58, Căpăţînă), Zajkov, Raul Silva, Ndong – Al.Creţu, Mateiu (46, Screciu) – Cîmpanu (74, Roguljic), Baiaram (46, Markovic), Ivan – Koljic (86, Badelj). Antrenor: Eugen Neagoe.

Rapid Bucureşti: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Albu, Crepulja, Pănoiu (60, Papeau) – Sefer, Dugandzic, Costache. Antrenor: Adrian Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.