LNBM | Începe play-off-ul în Liga Națională de Baschet. Craiova joacă primele două meciuri pe terenul campioanei U BT Cluj

0
335

Marți și joi sunt programate primele două partide din sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet masculin.

Calificată de pe locul 7 în Top 10, SCM Universitatea Craiova s-a încrucișat tocmai cu campioana U BT Cluj-Napoca (locul 2 în Top 10). Primele două jocuri ale seriei vor avea loc miercuri, 12 aprilie, și vineri, 14 aprilie, ambele fiind programate la ora 19:00, în BT Arena. Cel de-al treilea meci se va disputa marți, 18 aprilie, în Sala Polivalentă din Craiova, unde joi, 20 aprilie, se va desfășura, dacă este nevoie, și cea de-a patra partidă a seriei. Decisivul ar urma să aibă loc duminică, 23 aprilie, la Cluj-Napoca.

Cele două combatante s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon, iar de fiecare dată victoria a revenit ardelenilor. Două partide au avut loc în prima fază a campionatului (93-71 la Craiova, 84-65 la Cluj), respectiv 88-64 – în semifinale Cupei României.

Trupa lui Vitaly Stepanovski a avut 8-8 la finalul primei părți a campionatului, apoi l-a pierdut pe Giordan Watson, accidentat, pentru ca în Top 10 LNBM să înregistreze un bilanț de 4 victorii și 6 înfrângeri.

De partea cealaltă, formația pregătită de Mihai Silvășan a pierdut doar trei partide în actula stagiune: cu Rapid București (prima fază), CSM Oradea și CSO Voluntari (Top 10).

Ambele partide de la Cluj-Napoca vor putea fi urmărite în direct pe platforma FRBTV.

LNBM – PLAY-OFF

RAPID BUCUREȘTI – FC ARGEȘ BASKETBALL
CSO VOLUNTARI – CSU SIBIU
U-BT CLUJ – SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA
CSM ORADEA – SCM OHMA TIMIȘOARA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.