LNBM | Vitaly Stepanovsky: „Fiecare duel este important pentru poziția din clasament și pentru o clasare cât mai bună în play-off”

0
361

SCM Universitatea Craiova și SCM OHMA Timișoara se întâlnesc miercuri, în Sala Polivalentă, în Top 10 Liga Națională de Baschet. Meciul este programat de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Bănie.

Meciul a fost programat de Vitaly Stepanovsky, antrenorul grupării craiovene. Tehnicianul ucrainean al Craiovei își dorește să aibă publicul aproape și o victorie pentru o poziție cât mai bună în play-off-ul LNBM.

„Mai avem 4 meciuri până la finalul sezonului. Fiecare duel este important pentru poziția din clasament și pentru o clasare cât mai bună în play-off. Jucăm acasă împotriva Timișoarei și trebuie să ne protejăm terenul propriu. Au o echipă experimentată, cu jucători foarte buni, dar și cu un antrenor care știe să îi așeze în teren și care are o calitate extraordinară. Știu cum să abordeze partidele, așa că trebuie să fim concentrați pe tot parcursul duelului, în defensivă, dar și pentru a recuperara în ofensivă și defensivă. Trebuie să controlăm acest lucru. Vreau ca suporterii să fie alături de noi și să ne susțină”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.