Echipa Națională | Floricele, fumigene și fiul selecționerului. Andorra – România 0-2

0
362
FOTO: FRF

Echipa națională de fotbal a României a câștigat cu scorul de 2-0 meciul din Andorra, primul din campania de calificare la Campionatul European din Germania.

Din prima repriză nu am înțeles prea multe lucruri. Tricolorii nu au jucat mai nimic, noroc cu capul lui Denis Man, că altfel ne făceam din nou de râs… și am mai aflat și că portarul gazdelor este fiul selecționerului. Partea secundă a început bine pentru băieții lui Iordănescu. Denis Alibec și-a primit golul înapoi, după ce la margine s-a ridicat fanionul. Golgheterul lui Farul a înscris și în prima parte, însă și acela a fost anulat de VAR.

Andorra a rămas în „10” după ce Rebes a primit două galbene în decurs de trei minute. Ai noștri au început să joace cu călcâiul, să încerce pase de finețe, dar nu au mai reușit să marcheze, deși aveau posibilitatea să își rotunjească golaverajul.

Bineînțeles că suporterii români și-au dat din nou în petec, au aprins fumigene care ne-ar putea aduce amenzi uriașe sau chiar suspendare a terenului propriu, dar și bătaie internă în debutul partidei.

ANDORRA: Alvarez – C.Rubio, Llovera, Alvedra, San Nicolas (86, Garcia) – A. Martinez (72, Vales), Rebes, Vales (60, Guillen), Cervos (86, Pujol) – M. Viera, Rosas (72, Cucu). Selecționer: Koldo Alvarez.

ROMÂNIA: Radu – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu –  R. Marin (65, Băluță), Olaru (65, M. Marin), Stanciu (78, Tănase) – Moruțan (73, Dobre), Alibec, Man (72, Oct. Popescu). Selecționer: Edward Iordănescu. 

Urmează meciul de la București cu Belarus… oare acolo ce o să mai fie? Apropo, Belarus a luat azi bătaie de la Elveția cu 5-0, într-un meci jucat la Novi Sad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.