Superliga | Universitatea Craiova învinge, dar nu convinge

0
406

Universitatea Craiova a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, FC Argeș, în etapa a 28-a din Superliga României la fotbal.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Andrei Ivan în minutul 74. Căpitanul alb-albaștrilor a transformat o lovitură de la 11 m acordată pentru un henț de neînțeles al lui Costinel Tofan în suprafața de pedeapsă.

Craiova nu a jucat nimic în prima parte a jocului și oaspeții puteau da lovitura pe Oblemenco în minutul 36. Garita a centrat în fața porții, dar Crețu nu a putut să-l învingă pe Laurențiu Popescu din câțiva metri. Lucrurile nu s-au schimbat nici în partea a doua, chiar dacă „Geană” a mutat imediat după pauză. Noroc cu „prostia” lui Tofan…

Universitatea Craiova: L.Popescu – Vătăjelu, Zajkov, Baldej, Ndong – Mateiu, Sala (’46, Mateiu) – Cîmpanu (’46, Koljic), Işfan (’75, Rivaldinho), Ivan (’90+5, Vlădoiu) – Markovic (’58, Baiaram). Antrenor: Eugen Neagoe.

FC Argeş: Straton – Tofan (’78, Tîrcoveanu), Turda, M. Constantin, Rizzi – Meza Colli, Njike – G.Creţu, Koubemba, Jobello (’63, Calcan) – Garita. Antrenor: Marius Croitoru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.