Volei | Înfrângere în patru seturi pentru voleibalistele de la SCMU Craiova

0
185

SCM Universitatea Craiova a pierdut cu scorul 3-1 meciul jucat în Sala Polivalentă cu CSM Lugoj, sâmbătă, în etapa a 17-a din Divizia A 1 feminin.

Fetele lui Marius Măcicășan au început dezamăgitor partida (0-6) și soarta primei secvențe a fost deja decisă. Lugoj a păstrat o diferență liniștitoare și a închis parțialul cu 25-18. Cu același scor s-a terminat și cel de-al doilea set, după un început la fel de slab al alb-albastrelor. Craiova a arătat ca o adevărată echipă abia în setul 3, secvență în care a demonstrat că se poate: 25-17 și 1-2. Din păcate, setul patru a fost la discreția vizitatoarelor, care s-au impus cu 25-17 și 3-1, după 1 oră și 31 de minute de la primul serviciu.

CRAIOVA: Simoniia 7 puncte, Badiu-Savu 12, Zlotea 9, Rankovic 1, Marciu 12, Boris 17 – Țucmeanu (L). Au mai jucat: Stoian 9 și Talita.

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează meciurile cu adevărat importante, partide din care trebuie scoase maximum de puncte (6), miercuri, 15 februarie la Cluj-Napoca, apoi sâmbătă, 18 februarie, la Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.