Superliga | FCU a făcut instrucție cu „U” Cluj!

0
318
FOTO: REMUS BADEA

FCU Craiova a trecut la pas de Universitatea Cluj, vineri seara, în etapa cu numărul 24 din Superligă. A fost 5-0! pentru formația pregătită de Nicolo Napoli.

Fără presiunea suporterilor, alb-albaștrii au făcut o primă repriză perfectă și au profitat din plin de letargia „studenților” clujeni. Aurelian Chițu a deschis scorul în minutul 12, cu un șut din marginea careului, cu stângul, care l-a luat prin surprindere pe Iliev. În minutul 25, pe contraatac, Chițu a făcut „dubla”, după o pasă primită de la Bahassa. Clujenii au mai primit o lovitură și în minutul 36, Dragoș Albu a prins un șut perfect, din marginea careului, la colțul lung, iar scorul devenit unul de neprezentare.

În partea a doua, Bauza a tras inexplicabil peste poartă, în forță, în locul unei finalizări simple, care mai mult ca sigur ar fi însemnat golul patru al oltenilor (55). S-a făcut până la urmă 4-0 în minutul 82. Bahassa a înscris după o gafă de proporții în apărarea clujeană. În finalul meciului a înscris și Blănuță, astfel că scorul final a fost 5-0 pentru FCU!

FCU Craiova: Gurău (’84, Popa) – Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert (’60, Mascarenhas) – Albu, Achim (’84, Ibrahim) – Baeten (’60, Ganea), Bauza, Bahassa – Chiţu (’70, Blănuţă). Antrenor: Nicolo Napoli.

U Cluj: Iliev – Ilie, Miron, Simion – Vlădoiu, Bic (’46, Filip), Remacle (’64, Gomes), Oancea – Haită (’46, Stoica), Thiam (’64, Ad.Bălan), Chipciu (’75, Fulop). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.