Liga Florilor | Duel cu CSM Slatina. Florentina Stanciu: „Va trebui să continuăm prestațiile bune de până acum”

0
497

Etapa cu numărul 13 – ultima a turului din Liga Florilor – programează un interesant duel oltenesc, SCM Universitatea Craiova – CSM Slatina. Partida este duminică, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Craiova are o serie bună în campionat și speră să meargă pe aceeași linie și în continuare. Formația pregătită de Bogdan Burcea ocupă în prezent locul 7, cu 16 puncte acumulate după 12 partide. Slatina vine în Bănie de pe loc direct retrogradabil (locul 13, 6 puncte), în ciuda unor prestații foarte bune în meciurile cu SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București.

Antrenorul secund al Craiovei, Florentina Stanciu, despre meciul cu gruparea de pe malul Oltului și a mărturisit că doar victoria contează:

„Ne aflăm în faţa ultimului meci din tur, cu CSM Slatina şi suntem pregătite de luptă. Moralul este bun, pregătirea se face ca de fiecare dată, iar concentrarea este la locul ei. Ne gândim doar la victorie, însă nu va fi deloc uşor. Jucătoarele de la Slatina joacă din prima până în ultima secundă, sunt ambiţioase, aşa că avem datoria să propunem un joc la înălţime. Rezultatele pozitive sigur o să atragă din ce în ce mai mulţi suporteri. Va trebui să continuăm prestaţiile bune de până acum.

Partida SCM Universitatea Craiova – CSM Slatina va fi arbitrată de bucureștenii Bogdan Stark și Romeo Ștefan, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Ion Șerbu (București).

LIGA FLORILOR – ETAPA 13

MIERCURI, 18 IANUARIE
CSM București – Gloria Buzău 37-29 (19-17)

JOI, 19 IANUARIE
Dacia Mioveni – Rapid București 31-36 (11-15)

DUMINICĂ, 22 IANUARIE
11:00 CSM Galați – HC Zalău
17:00 Dunărea Brăila – CSM Tg.Jiu
17:30 Gloria Bistrița – Măgura Cisnădie (PRO ARENA)
18:00 SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA – CSM Slatina

MIERCURI, 25 IANUARIE
17:30 Minaur Baia Mare – SCM Rm.Vâlcea (PRO ARENA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.