FIBA Europe Cup | Craiova a clacat în Franța. Înfrângere la 19 puncte pe terenul lui Cholet

0
369
FOTO: FIBA EUROPE CUP

A venit și a doua înfrângere pentru baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova în Top 16 FIBA Europe Cup. Alb-albaștrii au pierdut cu scorul de 75-56 pe terenul francezilor de la Cholet Basket în etapa cu numărul 2 din faza a doua a grupelor.

Gazdele au controlat prima secvență a întâlnirii și au condus după primele 10 minute de joc cu scorul de 23-17. Băieții lui Vitaly Stepanovski au strâns rezultatul în partea a doua din prima repriză, astfel că la pauza mare ecartul de pe tabela de marcaj era doar de o singură posesie (34-32).

Francezii s-au distanțat la 12 puncte în startul celui de-al treilea sfert (45-33) și s-au menținut la un avantaj liniștitor înaintea secvenței decisive (53-43). Alb-albaștrii nu au mai menținut ritmul în ultimele 10 minute de joc și Cholet a câștigat la pas partida.

Demonte Flanningan a terminat în double-double: 13 puncte și 12 recuperări, iar Girodan Watson a avut 10 punct și 6 pase decisive.

Următorul joc din FIBA Europe Cup pentru SCM Universitatea Craiova va avea loc pe 10 ianuarie 2023, în deplasare, la Chemnitz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.