LNBM | SCM U Craiova întâlnește CSM Tg.Mureș în sala din Valea Vlaicii

0
403

SCM Universitatea Craiova primește vizita formației CSM Târgu Mureș în Liga Națională de Baschet, sâmbătă de la ora 19:00. ATENȚIE!!! Meciul se va disputa în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din Valea Vlaicii, întrucât în Sala Polivalentă va avea loc duminică seara Spectacol-Eveniment al Operei Române Craiova – Magia Crăciunului.

Înaintea acestui meci, Craiova are 5-4 la general, în vreme ce gruparea ardeleană sosește în Bănie cu un bilanț de 2 victorii și 6 înfrângeri. Băieții lui Vitaly Stepanovski au de luat și o revanșă în fața mureșenilor, care s-au impus în meciul tur cu scorul de 75-73.

Craiova vine după înfrângerea din FIBA Europe Cup contra celor de la FC Porto (73-83). În ultimul meci in LNBM, alb-albaștrii au câștigat duelul oltenesc cu Tg.Jiu, scor 89-75. De parta cealaltă, Târgu Mureș a pierdut pe teren propriu FC Argeș (76-83).

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Dragoș Nicolae și Vlad Potra, iar comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delegat Doru Vinași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.