Superligă | Universitatea Craiova încheie anul cu Chindia Târgoviște. Dragoș Bon nu ia în calcul decât victoria

0
243

Universitatea Craiova vrea să încheie anul 2022 cu o victorie pe teren propriu și să se revanșeze în fața suporterilor pentru ultimele evoluții din campionat, dar și din Cupa României.

Alb-albaștrii întâlnesc Chindia Târgoviște, sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Dragoș Bon, antrenorul interimar al Craiovei, a declarat că ia în calcul doar o victorie în meciul cu gruparea dâmbovițeană. Acesta are încredere în jucătorii săi și împreună cu aceștia să le facă suporterilor olteni sărbători mai frumoase.

„Victoria de la Mioveni a adus încrederea necesară pentru băieții noștri, sper să avem o fața mai bună în întâlnirea cu Chindia Târgoviște. Obiectivul nostru sunt cele trei puncte, este clar că vizăm victoria și nu luăm în calcul al rezultat. Dacă jocul rezultatelor ne ajută să urcăm în clasament este cu atât mai bine, dar sunt importante cele trei puncte și consolidarea locului de play-off. Victorile aduc victorii, liniște, entuziasm și încredere, iar victoria la Mioveni a fost vitală. Atitudinea jucătorilor este una pozitivă, iar toți sunt conștienți de situația în care ne aflăm și am mare încredere în potențialul lor. Sunt convins că vor avea un spirit de luptă și le vor face un mic cadou de Crăciun fanilor. Este foarte important să câștigăm acest joc”, a declarat Dragoș Bon.

Partida Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște va fi arbitrată de Florin Andrei (Târgu Mureş). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Bogdan Gheorghe (Bucureşti) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia), iar ca arbitru de rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei). În cabina VAR de vor afla Ovidiu Haţegan (Arad) şi Valentin Avram (Bucureşti).

Observator din partea CCA va fi Liviu Ciubotariu (Galaţi), în timp ce LPF l-a desemnat supervizor pe Romulus Gabor (Hunedoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.