FIBA Europe Cup | SCM Universitatea Craiova joacă mâine cu FC Porto. Vitaly Stepanovski a vorbit despre meciul cu portughezii

0
351

SCM Universitatea Craiova debutează în faza a doua a grupelor din FIBA Europe Cup miercuri, 14 decembrie, de la ora 19:00, în compania formației FC Porto.

Vitaly Stepanovski, antrenorul principal al grupării oltene, a prefațat meciul cu gruparea lusitană:

Suntem în Top 16. Nu este niciun club mic în această fază. Pentru noi este foarte important că jucăm primul meci aici, pe teren propriu. Mereu ne dorim să ne protejăm avantajul terenului propriu și îi rugăm pe suporterii noștri să fie prezenți. Sper ca sala să fie plină și să ne dea multă energie. Jucătorii mă cunosc și știu că pentru mine e important să luăm fiecare meci la rând. Înaintea fiecărui joc spun că nu contează împotriva cui jucăm, ci felul în care evoluăm. Întotdeauna îi provoc să se gândească la cel mai înalt nivel. Este foarte important. Evident, vom trece de la meci la meci și vom încerca să obținem doar rezultate pozitive. Porto este o echipă foarte bună. Este una dintre cele mai bune echipe din Portugalia și are mulți jucători experimentați în competițiile europene. Au shooteri excelenți, se mișcă foarte bine pe teren, evoluează cu multe pick-and-roll-uri și trebuie să fim foarte concentrați în defensivă. Trebuie să îi încetinim și să îi facem să joace în ritmul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.