Superligă | Ce chin… Craiova a tremurat pentru victorie la Mioveni

0
306
FOTO: UCV

Universitatea Craiova s-a chinuit să obțină toate cele trei puncte în meciul de la Mioveni. Joc foarte slab făcut de alb-albaștrii, încheiat cu mari emoții, gazdele au fost la câțiva centimetri să fure un punct echipei pregătite în momentul de față de Dragoș Bon.

George Cîmpanu a marcat în minutul 41, cu un șut plasat de la marginea careului, la finalul unei prime reprize dominată de gruparea din Bănie, dar fără a pune în mare pericol poarta lui Croitoru. Markovic, care nu a făcut nimic tot meciul, putea să își mai spele din păcate, însă a șutat în transversală dintr-o poziție din care nu aveai voie să ratezi.

Craiova a picat fizic și gazdele au venit peste alb-albaștrii. Mioveni a fost aproape de 1-1 cu 10 minute înainte de final, Krasniqi a reluat cu capul din 6 metri, mingea a șters bara și a ieșit în aut de poartă.

S-a terminat până la urmă 1-0 și cu chiu cu vai cele trei puncte merg în Bănie.

CS Mioveni: Croitoru – Balaur, Ene, Garutti – Oancea, Rădescu (’60, Lixandru), Panait, Toma (’60, Burnea), Trif (’72, Gutea) – Carnat (’72, Krasniqi), Antal (’90, Coșereanu). Antrenor: Marius Stoica.

Universitatea Craiova: Lazar – Căpățînă, Screciu, Mitrea, Vătăjelu – Al. Crețu, Mateiu – Cîmpanu (’82, Găman), Rivaldinho (’90+3, Sala), Ivan – Markovic (’78, Danciu). Antrenor: Dragoș Bon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.