Superligă| Mirel Rădoi a prefațat meciul cu FCU

0
359

Mirel Rădoi, antrenorul Universităţii Craiova, a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, despre „derby-ul” cu FCU Craiova, programat sâmbătă, de la ora 19:00, în etapa cu numărul 19 din Superliga României la fobal.

Rădoi a declarat că meciul cu FCU este un meci al orgoliilor, un meci în care nu contează locul din clasament și toată lumea vrea să câştige.

„Ne aşteaptă derby-ul oraşului, dintre Universitatea Craiova şi FCU, un meci al orgoliilor, să sperăm că va fi spectacol în teren şi în tribune. Sper să ne ridicăm la nivelul suporterilor şi al aşteptărilor. Este un meci în care nu contează locul din clasament, toată lumea vrea să câştige, chiar dacă adversarii joacă pe o primă dublă, dar chiar şi dacă ar avea primă triplă, pe noi nu ne poate motiva ceva mai mult decât un derby şi vrem să câştigăm. Cred că este mult mai important acest meci pentru noi decât cel cu FCSB, de exemplu.”

Rădoi a vorbit și despre probleme de lot pe care le are înainte de „Derby-ul Craiovei”: Avem probleme de lot, din păcate nici Ivan Martic nu poate juca în acest meci. Dacă tot am ajuns la el, am văzut deja în presă că e ca şi dat afară de la noi, a fost împuşcat din toate poziţiile. Dacă vă uitaţi la ce am spus, eu nu am spus numele Ivan Martic, am spus jucătorii care nu sunt mulţumiţi că nu joacă trebuie să ofere dublu la antrenamente ca să mă impresioneze, să poată ajunge în primul lot. Elvir Koljic nu este capabil din punct de vedere fizic să joace, plus suspendările pe care le avem. Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă nu sunt în lot pentru partida aceasta. Dar sunt mai puţin importante acum absenţele pe care le avem, toată lumea trebuie să fie capacitată sută la sută. Bariera mentală este mai mare decât mă aşteptam când am venit la echipă. Venim cu soluţii pentru a ajuta jucătorii să deapăşească această barieră, trebuie să le găsim, pentru că scopul nostru este să terminăm în primele trei echipe.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.