Rugby: Naționala României de Rugby, învinsă fără drept de apel de Samoa

0
450
Meciul test dintre Romania si Samoa, din cadrul World Rugby, desfasurat pe Stadionul National Arcul de Triumf din Bucuresti, sambata 19 noiembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Naţionala de rugby a României a fost învinsă cu un categoric 22-0 (22-0), sâmbătă seara, de reprezentativa Samoa, în ultimul meci-test al „Stejarilor” din această toamnă, disputat la Bucureşti, pe Stadionul Naţional de Rugby „Arcul de Triumf”.

Samoanii au reuşit să marcheze toate punctele în prima repriză, după trei eseuri reușide de Seuteni, Taleni Seu și Toomaga-Allen, primele două transformate de Toala. Oaspeții au mai culcat balonul de 3 ori în terenul de țintă în partea secundă, însă încercările nu au fost validate de arbitru.

România a încheiat campania de toamnă cu o victorie (30-23 cu Chile) şi două înfrângeri (16-21 cu Uruguay şi 0-22 cu Samoa).

„Stejarii” sunt calificați la Campionatul Mondial 2023 din Franța, făcând parte din Grupa B, alături de Africa de Sud (campioana mondială en-titre), Irlanda, Scoţia şi Tonga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.