Volei: Laurențiu Lică: „Vom fi o echipă de temut a campionatului“

0
474

Laurențiu Lică, căpitanul echipei de volei masculin SCM Universitata Craiova, a vorbit despre debutul în noul sezon al Diviziei A1. Alb-albaștrii întâlnesc sâmbătă, de la ora 18:00, CSM Constanța.

 „Întâlnim în prima etapă o formaţie străină de Divizia A1, dar suntem conştienţi de faptul că este important primul pas pe care îl facem. Noi trebuie să fim atenţi cu astfel de adversari, pentru că, de cele mai multe ori, aceste meciuri sunt decisive la finele sezonului, când se trage linia.

Am mai jucat cu cei de la Constanţa un amical. Servesc bine, nu lasă mingea prea uşor să cadă, deci au cu ce să ne surprindă, nu sunt o echipă de umplutură. De partea cealaltă, noi suntem într-un moment bun, trecând peste eşecul cu Arcada, din Supercupă. Văd că băieţii se dăruiesc 100% la antrenamente şi asta mă încântă. Vom fi o echipă de temut a campionatului“.

Meciul din Sala Polivalentă va fi arbitrat de o brigadă formată din bucureștenii Dan Andrei și Cristian Cristea. Observator din partea FrV a fost delegat Nicolae Constantin, din Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.