Volei: Dănuț Pascu: „Se anunţă un campionat mai greu decât cel de anul trecut”

0
379

Echipa de volei masculin SCM Universitatea Craiova joacă sâmbătă, de la ora 18:00, în compania nou-promovatei CSM Constanța, în prima etapă din noul sezon al Diviziei A 1 la volei masculin.

Partida din Sala Polivalentă a fost prefațată de Dănuț Pascu în cadrul unei conferințe de presă. Acesta este de părere că noul sezon competițional va fi mai greu decât cel de anul trecut, asta pentru că unele echipe au făcut investiţii mai mari decât în sezonul precedent. Totodată, experimenatul tehnician al Craiovei a mărturisit faptul că echipa dobrogeană chiar dacă este o echipă nou-promovată, au în lot jucători buni și vin la Craiova să arate de ce sunt în stare.

Ne aflăm la startul unui nou campionat. Sâmbătă jucăm acasă, cu CSM Constanţa şi, chiar dacă este o echipă nou-promovată, au în lot jucători buni, cu tineri care vor să progreseze şi să arate ce pot. De asemenea, au şi trei străini, dar asta nu înseamnă că nu ne vom lua toate măsurile de precauţie şi nu vom încerca să facem un joc bun. Se anunţă un campionat mai greu decât cel de anul trecut, asta pentru că unele echipe au făcut investiţii mai mari decât în sezonul precedent. A apărut şi Rapidul în lupta la primele locuri, deci, pentru iubitorii voleiului din ţară, este benefică această schimbare, pentru că vor fi meciuri de calitate, strânse. Noi alcătuim un grup bun, omogen. Băieţii au fost extrem de serioşi în pregătire, au dat dovadă de caracter şi dăruire şi privim cu încredere acest nou campionat.

Dănuț Pascu este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție pentru sezonul 2022/2023 al Diviziei A1.

Ţinând cont de bugetul pe care îl avem, eu zic că este lotul potrivit. Avem echilibru pe posturi, echipa de bază este consolidată, deci rămâne doar să jucăm la parametrii maximi cât mai repede posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.