Cupa României: Marius Croitoru a prefațat meciul cu Ripensia

0
360

FCU Craiova joacă marți, de la ora 16:00, la Timișora, în compania formației Ripensia, în play-off-ul Cupei României. Partida este programată pe stadionul Electrica și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Marius Croitoru, antrenorul alb-albaștrilor, a prefațat meciul de pe Bega în cadrul unei conferințe de presă. Acesta consideră că noul format al Cupei României este mult mai interesant și că va aborda partida cu maximă seriozitate.

„Mergem să ne calificam. Unul din obiectivele principale este de a ajunge într-o fază superioară a acestei competiții. Ne aflăm într-o competiție a surprizelor și de aceea vom trata meciul cât mai serios cu putință. Este clar că diferență de valoare este în favoarea noastră și atunci nu-ți rămâne decât să te ridici la nivelul atitudinii că să putem să rezolvăm meciul în 90 de minute.

Formatul competiției este mult mai interesant. Pierdeai un meci și astfel se ducea totul. Acum ai faza grupelor în care poți să-ți revii, în care poți să câștigi celelalte meciuri și să-ți îndeplinești obiectivul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.