Baschet: Bogdan Tîbîrnă: „Ar fi ceva extraordinar pentru oraș și club să ajungem în grupe”

0
696

Bogdan Tîbîrnă, căpitanul formației SCM Universitatea Craiova, a prefațat meciul cu BC Jonava din turneul de calificare în grupele FIBA Europe Cup.

Deși este conștient de valoarea lotului formației lituaniene, Bogdan este convins că împreună cu colegii săi pot câștige această întâlnire și să meargă mai departe în competiție.

Avem un grup muncitor, toţi colegii mei sunt talentaţi şi cred că anul acesta vom forma o echipă bună. Este un moment important pentru noi şi ne-am propus să ne luptăm pe toate cele trei planuri, Cupă, campionat şi Europa. Ar fi ceva extraordinar pentru oraş şi club să ajungem în grupe. Plecăm optimişti, a fost un presezon greu, dar totul a fost gândit de domnul profesor. Marţi, la ora meciului cu Jonava, cu siguranţă vom fi în cea mai bună formă.

Am studiat formaţia lituaniană şi pot spune că au experienţă destulă pentru meciurile europene. Au în componenţă jucători trecuţi de 30 de ani, doi dintre ei au mai evoluat în Liga Naţională, la Oradea, Valeika şi Biskauskas. Jocul de echipă şi apărarea sunt punctele noastre forte. Dacă defensiva este moale şi nu stăm pe picioarele noastre, nu avem nicio şansă. Invit suporterii să ne vizioneze şi să ne transmită un gând pozitiv“, a spus Bogdan Ţibîrnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.