Marius Toma a plecat de la SCM Craiova!

0
599

Marius Toma, care aproape că s-a confundat cu existenţa echipei masculine de baschet, a renunţat la funcţia de la clubul craiovean şi va ocupa un post la Federaţia Română de Baschet.

SCM Craiova a anunțat în această seară despărțirea de managerul echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova în cadrul unui comunicat postat pe pagina de Facebook.

“Sport Club Municipal Craiova anunță încetarea colaborării cu Marius Toma, persoana al cărei nume este sinonim cu destinul recent al grupării de baschet masculin a Băniei. Toma a fost managerul formației noastre în ultimii ani și a fost artizanul celor mai mari performanțe din istoria clubului, ocuparea locului 4 în Liga Națională, accederea în finala Cupei României și calificarea în FIBA Europe Cup. Marius face un pas înainte în cariera sa. Suntem alături de el și îi urăm mult succes în tot ce și-a propus!” este comunicatul clubului SCM Craiova.

După ce a câștigat „Memorialul Elemer Tordai” de la Sibiu, formația pregătită de Vitaly Stepanovski se pregătește pentru debutul în FIBA Europe Cup. Craiova joacă marți, 27 septembrie, de la ora 20:15, pe terenul formației lituaniene BC Jonava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.