FCU pleacă învinsă de la Ovidiu

0
378

FCU Craiova a clacat în prima etapă din Superligă. Băieții antrenați de Marius Croitoru au pierdut cu scorul de 2-1 pe trenul celor de la Farul Constnața.

Antrenorul craiovenilor nu a rezistat mult pe bancă și a fost eliminat înainte de pauză pentru proteste repetate.

Farul a deschis scorul în minutul 3 al întâlnirii, Grameni l-a învins pe Popa cu un șut de excepție din afara careului, direct în vinclu. Craiovenii au avut posesia și puteau egala în minutul 28, Andrea Compagno a tras pe lângă, după o eroare în apărarea constanțeană. Și în loc de 1-1 s-a făcut 2-0. Artean a înscris și el cu o execuție de pus în ramă.

La reluare, Sidibe a intrat în locul lui Batean și a marcat la faza imediat următoare. Ivorianul a reluat cu capul după o lovitură de la colț executată de Bauza (57).

Farul: Aioani – Mladen (’64, Boboc), Larie, Mihai Popescu, Kiki – Artean, Nedelcu, Grameni (’72, Doukoure) – Torje (’77, Moldoveanu), V. Morar (’77, Ad.Petre), Pitu (’64, R.Ion). Antrenor: Gică Hagi.

FCU: Popa – Enache (’85, Cl.Bălan), Duarte, Hughebaert, Van Durmen – Asamoah, Achim (’85, Marquet) – Baeten (’57, Sidibe), Bauza, Chițu (’69, Bahassa) – Compagno. Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonașe galbene: R.Ion / Asamoah , Enache

Cartonaș roșu: Marius Croitoru ’45

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.