Handbal: Revine Liga Florilor. SCM Craiova joacă mâine la Bistrița (ora 16:00 – TVR 2)

0
635

După trei săptămâni de pauză, prilejuită de meciurile echipei naționale în preliminariile Campionatului European, Liga Florilor revine cu meciurile etapei cu numărul 23.

SCM Craiova deschide etapa cu meciul de la Bistrița, programat vineri de la ora 16:00, în direct pe TVR 2. Cele două combatante sunt vecin de clasament (locurile 9-10), despărțite de doar 3 puncte, dar formația pregătită de Bogdan Burcea poate trece peste în cazul unei victorii.

Partida cu Gloria Bistrița a fost prefațată în cadrul unei conferințe de presă de Costin Dumitrescu, antrenorul secund al grupării din Bănie. Chiar dacă sunt încă probleme de lot, „Deme” speră că se poate obține un rezultat pozitiv în meciul de mâine. Acesta a vorbit și despre obiectivul Craiovei în acest final de campionat.

Va fi un meci greu, împotriva unei echipe puternice, cu un lot bun. Dacă ne uităm în spate, la Bistriţa am făcut meciuri bune şi am obţinut rezultate pe măsură. Acelaşi lucru ne propunem şi de această dată. După o pauză în care am încercat să ne mai oblojim din rănile ăstea adânci şi multe pe care le avem, revenim pregătite de ultimele runde. Nu ştim exact în ce măsură am reuşit să ne refacem, pentru că cele trei mari absente nu au nicio şansă să revină pe teren prea curând. A apărut, apoi, şi Colac, cu cea de-a 4-a accidentare gravă. Cele mai tinere, care speram să intre 100% la antrenament, încă nu sunt pregătite total de joc.

„Obligatorii sunt cele două victorii de acasă, cu Brăila şi Slatina, dar eu spun că putem forţa şi la Bistriţa, acum. La Rapid va fi greu, aproape imposibil, pentru că ei nu-şi permit niciun pas greşit. Cele şase puncte de la meciurile de acasă sper din suflet să ni le adjudecăm.

Partida dintre Gloria Bistrița și SCM Craiova va fi condusă de o brigadă formată din Adrian Manafu și Daniel Pavel, iar observator din partea FRH a fost desemnat  Viorel Vicea (București).

În tur, într-un meci disputat pe 6 ianuarie 2022, SCM Craiova s-a impus cu scorul de 28-26.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.