Volei | Echipa Națională: Trei jucători de la SCM Universitatea Craiova au fost chemați sub tricolor

0
911
FOTO: SCM CRAIOVA

Reprezentativa de volei a României s-a reunit la Sala Sporturilor din Galați pentru un cantonament de pregătire în perspectiva abordării competiției Silver League.

Naționala României face parte din grupa B a Ligii de Argint (Silver League) și își va disputa meciurile de pe teren propriu pe malul Dunării, la Galați.

Primul este programat pentru 28 mai, contra selecționatei Macedoniei de Nord. La 1 iunie, România va juca cu Bosnia și Herțegovina, în timp ce al treilea meci de la Galați va fi susținut de echipa națională la 12 iunie, contra selecționatei Albaniei. Pe lângă meciurile de la Galați echipa națională de volei masculin a României va mia juca în Albania la 24 mai, la 4 iunie, tricolorii vor juca în Bosnia și Herțegovina, urmând ca la 8 iunie, să joace în Macedonia de Nord.

Din Grupa A a Silver League fac parte doar echipele reprezentative ale Ungariei și Finlandei.

Din lotul convocat de staff-ul tehnic al României fac parte și trei jucători de la 𝐒𝐂𝐌 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐓𝐀𝐓𝐄𝐀 𝐂𝐑𝐀𝐈𝐎𝐕𝐀: Bela Bartha, Robert Călin și Sergio Diaconescu.

LOTUL CONVOCAT:

Ridicători: Cristian Bartha, Filip Constantin (ambii, Dinamo București), Claudiu Dumitru (Steaua București);

Universali: Alexandru Rață (CSM Arcada Galați), Ciprian Matei (Steaua București), Andrei Druță (CSU Știința București);

Extreme: Marian Bala (CSM Arcada Galați), Rareș Bălean (SCM Zalău), Marius Iftime, Mircea Peța (ambii, Steaua București), Adrian Aciobăniței (Chaumont VB-52), Daniel Chițigoi (Olimpia Titanii București)

Centri: Andrei Butnaru (CSM Arcada Galați), Bela Bartha, Robert Călin (ambii, SCMU Craiova), Robert Vologa (Steaua București) Libero: Vlad Kantor (CSM Arcada Galați), Sergio Diaconescu (SCMU Craiova)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.