Baschet: Vitaly Stepanovski: „Vreau să îmi felicit jucătorii, care au evoluat cu o energie foarte bună și s-au bătut pentru orice minge”

0
497
FOTO: IONUȚ GREERE

SCM Universitatea Craiova a câștigat fără drept de apel meciul jucat pe teren propriu cu Steaua București, la debutul lui Vitaly Stepanovski pe banca tehnică a alb-albaștrilor. A fost 102-67, la capătul unui meci controlat în întregime de craioveni.

Stepanovski s-a declarat mulțumit de evoluția băieților săi și a ținut să precizeze faptul că o rotație cât mai mare a jucătorilor îți dă un echilibru între apărare și atac.

„Mă simt foarte bine. Vreau să îmi felicit jucătorii, care au evoluat cu o energie foarte bună și s-au bătut pentru orice minge. Aceasta este victoria lor, iar acum trebuie să ne pregătim pentru următoarele meciuri ca să creștem nivelul constant. Le mulțumim și fanilor care au venit aici și au suținut echipa. Dacă vrei să ai un meci bun la ambele fațete ale jocului, trebuie să rotești jucătorii. Dacă un jucător va juca 35 de minute, își va trage sufletul, fie pe defensivă, fie pe ofensivă. De cele mai multe ori, lucrul acesta se întâmplă în apărare. De asta am rotit jucătorii. M-a ajutat și avantajul creat de noi, începând cu sfertul doi”, a declarat directorul tehnic al baschetbaliștilor craioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.