Volei: Aduceți Cupa în Bănie

0
906

Final 4 Cupei României la volei masculin, ediția 2021 – 2022, se va disputa între 12 și 13 martie la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.

Conform tragerii la sorți, care a avut loc la sediul Federației Române de Volei, în penultimul act al competiției se vor disputa meciurile: SCM Zalău – Steaua și SCM Universitatea Craiova – CSM Arcada Galați. Ambele vor avea loc sâmbătă, 12 martie. Prima semifinală va începe la ora 15:00, iar a doua, meciul care ne interesează, la ora 18:00 – în direct pe TVR 3.

Dănuț Pascu și Laurențiu Lică au prefațat competiția de la poalele Tâmpei în cadrul unei conferințe de presă:

„Noi mergem acolo să ne luptăm cu ei, să ne jucăm şansa. În campionat au fost meciuri de mare luptă, 3-2 şi 3-1, aşa că meciul este deschis oricărui rezultat. Încercăm să ne organizăm cât mai bine. În momentul în care îţi propui să câştigi un trofeu, e inevitabil să nu dai peste o echipă de valoare”, a spus Dănuț Pascu, antrenorul grupării din Bănie.

De asemenea, căpitanul Laurențiu Lică a declarat: „Cupa României a fost întotdeauna un obiectiv pe care, din păcate, nu l-am realizat până acum. Îmi doresc extrem de mult ca anul acesta să facem tot posibilul să jucăm finala şi să câştigăm. Suntem la un nivel bun spre foarte bun din punct de vedere fizic. Punem la punct ultimele detalii şi urmează să abordăm Cupa cu multă încredere.”

Finala Cupei României se va disputa duminică, 13 martie, de la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.