Handbal: SCM Craiova joacă la Odorheiul Secuiesc în Cupa României. „Deme” Dumitrescu: „Avem cerințe de la jucătoarele care nu au evoluat prea mult până acum”

0
327
FOTO: IONUȚ GREERE

Echipa de handbal feminin SCM Craiova joacă sâmbătă, de la ora 15:30, la Odorheiul Secuiesc”, în primul tur al Cupei României. Meciul din Harghita va fi arbodat de staff-ul tehnic al echipei din Bănie cu jucătoarele care au evoluat mai puțin în actualul sezon.

Costin Dumitrescu a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida cu Handbal Club Harghita, locul 11 în seria A a Diviziei A.

Din cauza problemelor de lot, cu accidentările şi îmbolnăvirile, am hotărât să facem deplasarea cu cele mai tinere jucătoare. Asta nu înseamnă că nu mergem acolo să câştigăm. Avem cerinţe de la jucătoarele care nu au evoluat foarte mult până acum, dar pentru unele poate vor fi primele minute jucate în acest sezon în tricoul nostru. Celelalte trebuie să confirme, să facă un joc bun care să le aducă un plus pentru partidele următoare. Cupa României este competiţia surprizelor, se poate întâmpla orice, iar noi ne dorim să câştigăm tot ce se poate.

Partida va fi arbitrată de Alexandru Constantin și Laszlo Gal, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost desemnat Gheorghe Cândea (Sibiu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.