FOTO Baschet: SCM U Craiova a pierdut restanța cu U BT Cluj

0
335
FOTO: IONUȚ GREERE

SCM Universitatea Craiova a pierdut restanța cu U BT Cluj-Napoca din etapa cu numărul 2 a Ligii Naționale de baschet masculin. S-a terminat 90-79 pentru campioana României.

FOTO: IONUȚ GREERE

Craiova are 3-2 la general, iar Clujul 4-0 și un meci mai puțin disputat.

Clujenii au avut un start lansat de meci și au condus cu 14-3. Michalis Kakiouzis a cerut time-out, iar elevii săi au răspuns cu un run de 7-0, toate punctele fiind înscrise de la linia de libere. Oaspeții s-au desprins din nou la 12 puncte, însă ultimul cuvânt al sfertului a aparținut gazdelor. Sfertul s-a încheiat cu 26-22 în favoarea lui „U”.

FOTO: IONUȚ GREERE

Craiovenii au redus la minim diferența în actul secund al primei reprize (26-28), dar au urmat 11 puncte la rând ale clujenilor și ecartul s-a mărit la 13 puncte (26-39). U-BT Cluj-Napoca a intrat la vestiare cu un avantaj de zece puncte: 48-38.

Craiova a avut un sfert trei mult mai bun și s-a apropiat la un punct înaintea ultimelor 10 minute de joc. Băieții lui Șilvășan au început un run de 7-0 ultimul act al partidei și nu au mai cedat inițiativa până la final.

FOTO: IONUȚ GREERE

Michael Qualls a treminat cu 24 de puncte și 5 recuperări, Josh Hawley a totalizat 20 de puncte și 10 recupeări, iar Troy Franklin a adăugat 14 puncte și 8 pase decisive.

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează meciul de duminică seară cu CSM VSKC Miercurea Ciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.