Liga 1: Universitatea Craiova a remizat cu Sepsi, scor 1-1. Gustavo a ratat un penalty

0
311

Univeritatea Craiova și Sepsi Sf.Gheorghe au terminat la egalitate, scor 1-1, luni seara, în ultimul meci al cu numărul 8 din Liga 1.

Primul gol al partidei din Bănie a picat în poarta lui Pigliacelli. În minutul 17, Mitrea a executat în forță o lovitură liberă de la 18 m, goalkeeper-ul italian al oltenilor a respins mingea în față și i-a permis lui Boubar Fofana să reia cu capul în plasă, din careul mic, din poziție de offsaid nesancționată de la margine.

Kojlic a trimis cu poarta goală în bară din pasa lui Bancu, în minutul 21, apoi a venit și golul egalizator. Centrarea lui Bancu a fost reluată cu capul în poartă de Gustavo. Și poziția brazilianului a fost suspectă de offsaid.

Ivan a șutat periculos în debutul reprizei secunde, iar Dan Nistor l-a întins pe Niczuly cu un șut de la distanță.

Craiova putea trec în avantaj în minutul 79, însă Gustavo a ratat o lovitură de la 11 m. Niczuly a respins șutul atacantului brazilian.

Univ.Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (59, Cîmpanu), Găman, M.Constantin (76, Conte), Bancu – Gustavo (81, Baiaram), Screciu, Nistor, Houri – Ivan (81, Markovic), Koljic (76, Fedele). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (46, Sousa), Ninaj, Mitrea, Dumitrescu (46, Ispas) – Păun (59, Gonzalez), Fofana, Aganovic (90+4) – Luckassen, Bojic, Chunchucov (81, Damașcan). Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonașe galbene: – / Dumitrescu, Păun, Mitrea, Ispas, Fofana, Ninaj

Cartonaș roșu: Robert Ilyeș (Sepsi – bancă)

Arbitri: Marian Barbu (Făgăraș) –  Bogdan Gheorghe (București), Ferencz Tunyogi (Zalău); R – Horaţiu Feșnic (Cluj).

Observatori: Andrei Ioniţă (CCA), Ion Craiu (LPF).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.