VIDEO Liga 1: Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre meciul cu Sepsi: „Sper să se vadă pregătirea bună şi să câştigăm cele 3 puncte cu Sepsi”

0
378

Laurenţiu Reghecampf a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul pe care Universitatea Craiova îl va disputa cu Sepsi Sf.Gheorghe, luni, de la ora 21.00, în etapa a 8-a din Liga 1.

Reghe speră ca echipa sa să fie agresivă, ofensivă şi să nu mai existe accidentări în rândul echipei. Jucătorii indisponibili au revenit și este posibil să evolueaze împotriva formației covăsnene.

„Sepsi este o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, care a ridicat echipa foarte mult şi va fi un meci greu pentru noi, dar sper ca valoarea individuală, colectivă să-şi spună cuvântul. Ne dorim să fim o echipă ofensivă, agresivă, care să facă presing sus şi să marcheze. Nu este o lună decisivă, fiindcă toate meciurile sunt grele, titlurile se pierd cu echipele mai slab clasate.”

„Va fi un meci important pentru noi, venim după o perioadă foarte bună de pregătire, iar cei doi care au absentat mai mult, Ivan şi Conte, au revenit. Koljic e şi el mai bine, dar avem o problemă cu Creţu, are o ruptură şi va sta 2-3 săptămâni.”

„Sper să se vadă pregătirea bună şi să câştigăm cele 3 puncte cu Sepsi. Am început să creăm grupul de care vom avea nevoie în următoarea perioadă, sper ca reacţia jucătorilor pe teren să fie cea pe care o aştept. Sper să nu mai avem jucători accidentaţi.”, a declarat antrenorul alb-albaștrilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.