Bundesliga: Serge Gnabry a salvat-o pe Bayern de la un rezultat rușinos. Meci nebun între Hoffenheim și Union Berlin

0
338
FOTO: FC Bayern München

Bayern München a trecut cu emoții de FC Köln, duminică, la prima apariție a bavarezilor pe Allianz Arena. A fost 3-2 pentru trupa lui Julian Nagelsmann.

FOTO: FC Bayern München

Bayern a deschis scorul prin Robert Lewandowski, în minutul 50, din pasa lui Musiala. Serge Gnabry a făcut 2-0 în minutul 59, însă „țapii” au lovit de două ori în decurs de doar trei minute și scorul a devenit 2-2 !  Au marcat pentru oaspeți  Anthony Modeste (60) și Mark Uth (62). După numai zece minute a ieșit din nou la rampă Serge Gnabry, care a închis tabela cu o torpilă din interiorul careului.

Bayern: Neuer (c) – Süle, Upamecano, Nianzou (Stanisic, 46′), Davies (C.Richards, 88′) – Kimmich, Goretzka (Tolisso, 66′) – Sane (Musiala, 46′), Müller, Gnabry (Choupo-Moting, 76′) – Lewandowski. Antrenor: Julian Nagelsmann.

FC Köln: Horn – Ehizibue, Mere, Czichos, Hector (c) – Skhiri – Thielmann, Ljubicic (Schaub, 76′), Uth (Duda, 66′), Kainz (Andersson, 69′) – Modeste (Lemperle, 76′). Antrenor: Steffen Baumgart.

Hoffenheim și Union Berlin au terminat la egalitate, scor 2-2, duminică, în runda cu numărul doi din Bundesliga.

Oaspeții au marcat în minutul 10 prin Niko Giesselmann. Fundașul lui Union a trimis cu capul, mingea a fost respinsă de portarul gazdelor, însă acesta a fost pe fază și nu a mai greșit din a doua încercare. Hoffe a reacționat imediat, Kevin Akpoguma a reluat cu capul în plasă o centrare venită de la Angelo Stiller. Gazdele au trecut în avantaj în minutul 30, Bruun Larsen a fost servit ideal de Kramaric și a finalizat cu finețe.

Union a egalat în debutul reprizei secunde. Awoniyi l-a învins pe Baumann din a doua încercare. Portarul gazdelor repsinsese în primă fază șutul jucătorului nigerian.

Hoffenheim: Baumann – Akpoguma, Posch, Vogt (c), Raum – Rudy (Samassekou, 79′), Stiller – Baumgartner (Gacinovic 79′), Kramaric, Bruun Larsen (Adamyan, 62′) – Dabbur (Rutter, 62′). Antrenor: Sebastian Hoeneß.

Union: Luthe – Friedrich (c), Knoche, Jaeckel – Ryerson, Khedira, Haraguchi (Teuchert, 85′), Gießelmann (Trimmel, 69′) – Ingvartsen (Öztunali, 60′), Kruse – Awoniyi (Voglsammer, 69′). Antrenor: Urs Fischer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.