Liga 1: Laurențiu Reghecampf: „Încet-încet începem să conturăm un „11” cât mai competitiv şi să încercăm să câştigăm cât mai multe partide”

0
659

Laurențiu Reghecampf , antrenorul Universității Craiova, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul cu Gaz Metan Mediaș din etapa cu numărul 6 a Ligii 1.

Tehnicianul oltenilor a mărturisit că este obiectivul este de a câștiga fiecare partidă în parte și că este pe cale să aibă un prim 11 competitiv.

„E clar că trebuie să câştigăm meciul de mâine, acesta va fi obiectivul nostru de la partidă la partidă. Băieţii arată din ce în ce mai bine, păcat că nu au reuşit un rezultat pozitiv la Arad, cred eu că după ceea ce s-a întâmplat pe teren meritam măcar un rezultat de egalitate, dar ne gândim la meciul de mâine seară, băieţii sunt pregătiţi, a revenit şi Koljic, vor reveni şi ceilalţi doi, Ivan şi Conte, încet-încet începem să conturăm un ‘unsprezece’ cât mai competitiv şi să încercăm să câştigăm cât mai multe partide, cât mai multe puncte.”

„Am spus că fiecare în parte trebuie să facem mai mult şi trebuie să gândim mai mult spre a ne îndeplini obiectivele. Presiunea este şi va fi la fiecare partidă, în momentul în care îşi doreşti să fii campion trebuie să reuşeşti să treci peste aceste întrebări, momente, stres, suntem Universitatea Craiova, ne dorim să câştigăm titlul, pentru acest lucru trebuie să ştim să ne descurcăm şi în momente de stres. Toate echipele care vin la Craiova nu au nimic de pierdut, vin în Craiova, stadion nou, atmosferă bună, e o plăcere să joci fotbal. Eu nu mă tem decât de echipa noastră, încercăm să clarificăm cât mai repede foarte multe puncte, să jucăm cât mai repede fotbalul pe care îl doresc şi toată lumea din Craiova şi-l doreşte, o echipă agresivă, o echipă ofensivă, o echipă care să facă presing, o echipă care să sufoce adversarul şi, bineînţeles, care să marcheze goluri. Încet-încet lucrurile astea se vor vedea”, a spus Reghecampf.

Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș este programat sâmbătă, 21 august, de la ora 18.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.