Sport Club Municipal (SCM) Craiova a organizat o conferință de presă cu antrenorii de la secţiile clubului din Bănie, care au prefaţat noul sezon competițional al sporturilor de sală.

La secţia de baschet, managerul Marius Toma i-a ţinut locul antrenorului Michalis Kakiouzis, cel care va face joncțiunea cu lotul de jucători după ce va ajunge în țară.

„Vom aborda, prin venirea lui Michalis Kakiouzis, o strategie diferită, va fi o echipă „ALL AMERICAN TEAM”  – vorbind doar de jucătorii străini pe care îi vom avea în următoarea ediție de campionat. Va fi o echipă spectaculoasă. Acum rămâne doar ca antrenorul să reușească într-un timp cât mai scurt să închege și relațiile de joc, pentru a fi și o echipă eficientă… doar spectacolul nu ajută. Spectacolul sper să readucă publcul în tribune, mai ales după această perioadă pandemică. Va fi o echipă care va avea sare, piper și credem că va fi îndrăgită.”

Luna septembrie va fi plină de meciuri amicale pentru echipa de baschet SCM Universitatea Craiova. Iubitorii baschetului craiovean vor putea urmări la lucru pe jucătorii antrenați din acest sezon de grecul Michalis Kakiouzis în compania unor formații și din afara granițelor țării.

„Va fi o lună septembrie plină din punct de vedere al meciurilor amicale. Vor fi și meciuri internaționale, chiar și la Craiova vom aduce cel puțin un meci cu o echipă din strainătate.”

Marius Toma a vorbit și despre obiectivele echipei pentru noul sezon al Ligii Naționale de baschet.

„Ne dorim să rămânem în Top 6, la fel cum am fost și în ultimii ani. Evident că ne dorim cât mai sus, însă suntem conștienți de faptul că neputând să ne păstrăm jucătorii de valoare din sezonul trecut, și vorbind de jumătate din jucătorii străini sau de sau Dragoș Diculescu, cel care a făcut pasul spre un campionat puternic. Monyea Pratt, nu am putut să îi satisfacem pretențiile financiate și s-a întors la Sibiu, Payton Henson, cel care va juca în Champions League…”

„Michalis Kakiouzis are o altă filosofie de a antrena, sperăm că se poate că poate să o aplice această filosofie din punct de vedere al rigurozității arbitrajului din România, din punct de vedere al stilului de joc din campionatul românesc. Vrea să joace foarte repede, agresiv, spectaculos”, a adăugat managerul secției de baschet a clubului SCM Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.