Echipa Națională: Florin Bratu este noul selecționer al României U21

0
362
FOTO: FRF

Federația Română de Fotbal l-a anunțat pe Florin Bratu ca fiind noul selecționer al echipei naționale de tineret a României. Fostul internațional a semnat pentru următorii doi ani de zile, având ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2024.

FOTO: FRF

Bratu a activat ca antrenor la Dinamo U19, cu care a câștigat Liga Elitelor în 2017, la România U18, Dinamo București, Aerostar Bacău, Turris Oltul Turnu Măgurele și Concordia Chiajna.

Viitoarea națională U21 a României va începe pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia, în luna septembrie. Calificată deja la EURO 2023 din postura de țară gazdă, România U21 va disputa primele două partide amicale, cu Anglia, pe 3 septembrie, și cu Georgia, pe 7 septembrie. Ambele jocuri se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf.

Toate partidele selecționatei Under 21 a României premergătoare EURO 2023 vor putea fi urmărite la TVR 1.

“E o mare provocare, mereu mi-am dorit să antrenez echipa națională și îmi doresc să fac performanță. Nu e ușor, vin după Mirel Rădoi și Adrian Mutu, doi selecționeri care au făcut o figură frumoasă la turneele finale, dar nu mă sperie. Obiectivele mele sunt să aduc jucători în prim plan pentru prima reprezentativă și să calific din nou România la Jocurile Olimpice. Am avantajul că e o nouă generație U21 acum, dar e una pe care eu o cunosc, am antrenat-o la Under 18. Am încredere că putem forma un grup unit, o echipă care să aibă rezultate”, a spus Florin Bratu la FRF TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.