Serie A: Juventus rămâne pe podium după victoria cu Genoa. Inter a câștigat cu Cagliari

0
198
FOTO: JUVENTUS CF

Juventus a câștigat cu scorul de 3-1 meciul jucat în propriul fief cu Genoa.

FOTO: JUVENTUS CF

Juventus a deschis scorul repede, Kulusevski a fructificat pasa primită de la Cuadrado (4), și și-a mărit avantajul în minutul 22 prin Alvaro Morata. Atacantul spaniol a trimis în plasă, după ce Ronaldo a trimis cu poarta goală în bară.

Scamacca a redus din diferență în minutul 49 cu o lovitură imparabilă, după un corner executat de Rovella, iar americanul Weston McKennie a refăcut diferență de două goluri pentru „Bătrâna Doamnă” la doar două minute după ce a intrat pe teren.

Inter a trecut greu de Cagliari, scor 1-0, în primul meci al zilei de duminică din Serie A.

Nerazzurri au marcat târziu, Darmian a trimis în poartă goală mingea centrată în față de Hakimi (77). Răzvan Marin a jucat tot meciul pentru sarzi, iar Ionuț Radu a fost rezervă la gazde.

AS Roma a trecut la limită de Bologna, scor 1-0.

Bologna a avut ocaziile în prima repriză pe Olimpico, dar cei care au marcat au fost capitolinii. Borja Mayoral a scăpat singur cu Skorupski și l-a executat pe goalkeeperul polonez (44).

Napoli s-a impus cu 2-0 la Sampdoria, prin golurile marcate de Fabian Ruiz (35) și Victor Osimhen, cu două minute înainte de final.

Lazio a învins la Verona cu 1-0, printr-un gol marcat de Sergej Milinkovic-Savic, în minutul 90+1, din pasa lui Ștefan Radu.

A fost spectacol pe „Artemio Franchi”. Atalanta a câștigat cu scorul de 3-2 meciul cu Fiorentina.

Trupa lui Gasperini a condus cu 2-0 la pauză, după golurile marcate de Duvan Zapata din minutele 13 și 40. Dusan Vlahovic a înscris şi el de două ori, dar în decurs de nouă minute (57 și 66), pentru 2-2. Golul victoriei a fost marcat de Josip Ilicic din lovitură de la 11 m.

Luni seara se dispută ultimul joc al etapei:

21:45 Benevento – Sassuolo (Digi Sport 4, Telekom Sport 2, Look Sport+)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.