Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a învins ABC Athletic Neptun Constanța, scor 73-53, în primul meci din turneul 10 al LNBM de la Voluntari.

Craiova a început meciul de la Voluntari cu un run de 7-0, Constanța a preluat conducerea cu 10-9, însă formația antrenată de Aco Todorov a terminat primele 10 minute de joc în avantaj de cinci puncte, 21-16. Alb-albaștrii s-au aflat în permanență la conducere în partea a doua a primei reprize, astfel că la pauza mare au condus cu 41-28.

Diferența a crescut la 18 puncte în debutul celui de-al treilea sfert, 48-30. Constănțenii au mai redus din ecartul de pe tabela de marcaj, iar secvența decisivă a început de la scorul de 57-42 în favoarea Craiovei. Ultimele 10 minute de joc nu au mai adus nimic nou, iar gruprea din Bănie s-a impus fără probleme.

Goran Filipovic a totalizat 18 puncte și 3 recuperări, Payton Henson a terminat cu 16 puncte, iar Dragoș Diculescu a adăugat 11 puncte și 4 recuperări.

Pentru SCM Universitatea Craova urmează meciul de mâine cu gazdele de la CSO Volunatri. Meciul este programat de la ora 18.45 – în direct pe  Digi Sport 4 și Look Sport 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.