FOTO Baschet: SCM U Craiova a învins BCMU Pitești după un meci pe muchie de cuțit

0
295
FOTO: IONUȚ GREERE

Victorie pentru echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova, scor 78-74, în meciul disputat cu BCMU Pitești, sâmbătă, în cadrul turneului 9 al Ligii Naționale.

FOTO: IONUȚ GREERE

Craiova a început tare și a condus în primul sfert cu 14-3. Piteștiul a strâns scorul, astfel că la capătul primelor 10 minute de joc a fost 18-12. Oaspeții au avut în debutul sfertului secund un run de 7-0 și au preluat conducerea. Cele două echipe au mers cap la cap până la finalul primei reprize. Scorul la pauza mare a fost 36-33 în favoarea oaspeților.

FOTO: IONUȚ GREERE

Craiova a preluat conducerea după un parțial de 5-0, violeții au replicat, astfel că sfertul decisiv a început de la scorul de 54-53 pentru argeșeni. Sfertul decisiv a fost gestionat mai bine de trupa lui Aco Todorov, care s-a desprins la nouă puncte, 64-55. Diferență nu a mai fost remontată, iar Craiova ajunge la un general la 10-4.

FOTO: IONUȚ GREERE

Goran Filipovic a fost cel mai bun marcator al meciului cu 18 puncte, plus 3 recuperări și 3 pase decisive. Mo Pratt a fost aproape de triple-double, cu 12 puncte, 9 recuperări și 8 pase decisive. Cinac și Henson au contribuit și el cu 12 puncte iar Vucic cu 11 puncte.

Mâine, de la ora 17.00, SCM U Craiova joacă în compania celor de la CSU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.