Universitatea Craiova a câștigat meciul cu FC Botoșani de pe teren propriu, scor 1-0, sâmbătă la prânz, și și-a consolidat locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 50 de puncte.

Craioveni au marcat în finalul primei reprize prin Ștefan Baiaram, în finalul primei reprize. Tânărul fotbalist al oltenilor a împins în poartă centrarea perfectă a lui Andrei Ivan. În partea a doua, sirianul Al-Mawas a reluat din interiorul careului, dar Mirko Pigliacelli a fost la post și a respins mingea în corner.

Dacă pentru Baiaram este primul gol în Liga 1, pentru Universitatea Craiova este a patra victorie consecutivă cu 1-0 în toate competițiile.

Universitatea Craiova: Piglicaelli – Vătăjelu, Papp, M.Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Cicâldău (75, Bic), Cîmpanu (70, Camara), A.Ivan (80, Tudorie) – Baiaram (81, Vlădoiu). Antrenor: Marinos Ozounidis.

FC Botoșani: Hankic – Patache, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Rodriguez, Papa (Tîrcoveanu) – Ongenda (80, Tîrșă), Al Mawas (82, M.Roman), Croitoru (20, Toutouh) – Fili (46, Keita). Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonașe galbene: Baiaram, Bancu, Nistor  / Papa, Keyta, Toutouh, Al Mawas, Tîrcoveanu, Ţigănaşu

Arbitri: Horațiu Fesnic – Vladimir Urzică, Alexandru Cerei; R – Cătălin Popa.

Observatori: Cristian Nica, Marin Petrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.