Serie A: Pas greșit făcut de Juventus. Deja vu pentru Parma, Lazio se înclină la Bologna

0
292
FOTO: Juventus FC

Pas greșit făcut de Juventus în meciul disputat la Verona. Campioana Italiei a scos doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, sâmbătă seara, pe „Marc’Antonio Bentegodi”.

FOTO: Juventus FC

Cristiano Ronaldo a lovit la patru minute după pauză. Starul portughez a fructificat pasa execelntă devintă de la Chiesa. Verona a egalat în minutul 78. Centrarea lui Lazovic a fost reluată cu capul de Antonin Barak.

Parma a pățit același lucru ca și în partida de săptămâna trecută cu Udinese. Formația antrenată de Roberto D’Aversa a condus cu 2-0 la Spezia, însă meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2 !

Parma a deschis scorul în minutul 17, Karamoh a înscris cu un șut direct în vinclu, și și-a majorat avantajul opt minute mai târziu. Hernani a reluat în plasă lovitură liberă executată de pe partea stângă de Brunetta.

Gazdele au revenit în joc în minutul 52 prin Gyasi. Atacantul ghanez a împins în poartă centrarea lui Maggiore. Același Gyasi a marcat și golul de 2-2, în minutul 72.

Valentin Mihăilă a început meciul titular, a avut o prestație bună, și a fost schimbat în minutul 79 de Dennis Man.

Bologna a câștigat cu scorul de 2-0, sâmbătă, pe teren propriu, meciul jucat în compania lui Lazio. Băieții lui Sinisa Mihajlovic au marcat câte un gol pe repriză.

Ciro Immobile a ratat o lovitură de la 11 m în minutul 17, iar peste două minute gazdele au trecut în avantaj. Ibrahima Mbaye a profitat de respingerea greșită a lui Reina și a deschis scorul pe „Renato Dall’Ara”. S-a făcut 2-0 în minutul 64, Nicola Sansone l-a învins pe Reina după o pasă primită de la Musa Barrow.

Duminică se joacă următoarele partide din etapa a 24-a:

13:30 Sampdoria – Atalanta (Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 2)
16:00 Crotone – Cagliari (Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport)
16:00 Inter – Genoa (Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport +)
16:00 Udinese – Fiorentina (Telekom Sport 4)
19:00 Napoli – Benevento (Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 3)
21:45 AS Roma – AC Milan (Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport)

Meciul Torino – Sassuolo, care ar fi trebuit să aibă loc vineri, în primul eşalon din Italia, a fost amânat datorită cazurilor de Covid 19 dn tabăra torineză. Partida se va disputa în data de 17 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.