Marinos Ouzounidis a debutat cu dreptul pe banca tehnică a Universității Craiova, 1-0, la Botoșani, în optimile de finală ale Cupei României.

FOTO: UCV

Craiova a deschis scorul în debutul partidei, din lovitură de la 11 m, acordată pentru un fault asupra lui Ivan și transformată de Cicâldău. Și oaspeții au solicitat o lovitură de la 11 m, la un duel între Cîmpanu și Holzmann, însă centralul Bîrsan a lăsat jocul să continuie.

Meciul de la Botoșani s-a disputat pe ninsoare, iar partida a fost întreruptă pentru refacerea marcajelor.

Gazdele au avut în partea a doua a jocului o ocazie prin Florescu, al cărui șut a fost respins de Pigliacelli. S-a terminat 0-1 și Universitatea Craiova avansează în sferturile Cupei.

FC Botoșani: E. Pap – Braun, Chindriș, Șeroni, Holzmann – Florescu (61, Ongenda), Rodriguez – Papa, Ashkovski (61, Roman), D.Croitoru (13, Al Mawas) – Fili (61, Keyta). Antrenor: Marius Croitoru.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Bălașa, M. Constantin, Bancu – Bic (63, Nistor), Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu (74, Căpățână), Ivan (89, Mamut), Baiaram (89, Vlădoiu). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Cartonașe galbene: Florescu, Holzmann, Keyta, Șeroni, Al Mawas / Bicm Baiaram, Cicâldău, Mateiu, Bălașa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.