Universitatea Craiova a învins Dinamo cu 1-0, sâmbătă seara, în etapa a 22-a din Liga 1.

Dinamo a fost mai periculoasă în debutul partidei și Gueye și Nemec puteau să deschidă scorul în Bănie. Și Sorescu l-a întins serios pe Pigliacelli dintr-o lovitură liberă. Craiova a răspuns prin Cicâldău, al cărui șut din interiorul careului, pe colțul scurt, a fost respins în corner de Eșanu. Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 26, Andrei Ivan a înscris din pasa lui Baiaram. Oltenii au terminat în corzi, Dinamo a deținut inițiativa în ultimele minute din prima repriză.

Partea a doua a fost săracă în acțiuni de poartă, Craiova a fost mai prudentă, iar Dinamo nu a mai avut aceeași prestație ca și în prima repriză. Bancu dubla avantajul Craiovei în minutul 88, însă a fost blocat de Eșanu.

S-a terminat 1-0, iar alb-albaștrii bifează al doilea succes consecutiv fără gol primit.

U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, M.Constantin, Bălaşa, Bancu – Mateiu, Nistor (76, Căpățână), Cicâldău (90+1, Papp) – Baiaram, Ivan, Cîmpanu (65, Mamut). Antrenor: Dragoș Bon.

Dinamo: Eşanu – Sorescu, Ehmann, Puljic, A.Radu – Gol, Răuţă – Nepomuceno (81, Achim), Fabbrini (61, Mihaiu), Gueye (73, Moldoveanu) – Nemec. Antrenor: Ionel Gane.

Cartonașe galbene: Bancu, Ivan / Nepomuceno, Ehmann, Sorescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.