Liga 1: Seria egalurilor continuă ! U Craiova – FC Argeș 1-1

0
335

Universitatea Craiova a înregistrat un noul rezultat de egalitate, al șaselea la rând !

Trupa lui Papură a terminat la egaltate meciul disputat pe teren propriu cu FC Argeș, scor 1-1, în primul meci al etapei cu numărul 20 din Liga 1.

Amblele echipe au avut câte o bară în prima repriză. În minutul 9, Screciu a tras de la distanţă, la firul ierbii, dar bara l-a salvat pe portarul oaspeţilor. În replică, în minutul 33, șutul senzaţional al lui Antun Palic, a lovit bara, faza a continuat, iar Ionuț Şerban a prins şi el un şut excelent de la distanţă, dar Pigliacelli a respins in extremis în corner.

Argeșul putea da lovitura pe „Oblemenco” în minutul 55. Malele și-a bătut joc de o ocazie imensă, fotbalistul elvețian a tras alături cu poarta goală.

Craiova a deschis scorul în minutul 64, croatul Ivan Mamut și-a deschis cont în Liga 1, însă bucuria craiovenilor a durat foarte puțin. Malele a egalat cu un șut din interiorul careului, patru minute mai târziu.

FC Argeș a terminat meciul din Bănie în inferioritate numerică, după ce Ștefan Drăghici a fost eliminat pentru injurii la adresa asitentului Constantinescu.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M.Constantin, Bancu – Nistor, Screciu (38, Bic), Cicâldău – Bărbuţ (46, Mamut),  Ivan, Ofosu (51, Vătăjelu). Antrenor: Corneliu Papură.

FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Deslandes (40, Turda), Muşat – Meza Colli, Şerban – Drăghici, Palic (83, De Lucas), Dumitru (82, Grecu) – Malele. Antrenor: Mihai Ianovschi.

Arbitri: Andrei Chivulete – Andrei Constantinescu, Gero Szabo; R – Szabolcs Kovacs

Cartonașe galbene: Bălașa / Dumitru, Maric, Greab, De Lucas

Cartonaș roșu: Drăghici (84)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.