SCM Craiova a pierdut meciul disputat joi seara, scor 19-23, în fața Rapidului, într-un meci din cadrul etapei a 8-a din Liga Florilor.

FOTO: IONUȚ GREERE

Bogdan Burcea nu s-a putut baza în meciul cu gruparea giuleșteană pe mai multe jucătoare de bază, iar acest lucru s-a văzut în rezultatul final. Carmen Ilie Șelaru, Ana Maria Savu, Ana Maria Țicu, Ana Maria Mincu, Andreea Adespii și Adriana Țăcălie nu au evoluat, toate fiind accidentate, iar Ekaterina Matlashova și-a reziliat contractul. În schimb, a revenit la echipă Nicoleta Tudorică.

Tehnicianul Craiovei este supărat pe situația actuală și speră ca jucătoarele cu experiență să ajute mai mult echipa.

„Având în vedere că am avut șapte jucătoare accidentate, fetele tinere au încercat să joace bine, dar am întâlnit o echipă valoroasă și nu am reușit să facem față. Sunt supărat pentru situația în care ne aflăm și nu știu ce se va întâmpla dacă peste două săptămâni vom juca iar 2, 3 meciuri la rând.  Față de gândurile de la începutul sezonului, situația în clasament este compromisă în proporție foarte mare. Pentru meciul următor ne pregătim cum putem mai bine, chiar dacă va fi peste câteva zile. Sper ca sportivele cu experiență din această echipă să realizeze că avem nevoie de ele și să ne ajute să urcăm în clasament. Cu CSM Slatina va fi un meci capital, nu se întâmplă nimic, dar dacă nu vom câștiga locul din clasament va fi unul care nu ne va face cinste”, a declarat Bogdan Burcea după partidă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.