La Liga: Meci nebun pe Ramón Sánchez Pizjuán. Barcelona a trecut la pas de Granada. Real s-a împiedicat la Pamplona

0
187
FOTO: Sevilla Fútbol Club

Sevilla a învins cu 3-2 Real Sociedad, primul meci al zilei din La Liga. Primele 14 minute ale partidei de pe „Ramón Sánchez Pizjuán” au fost nebune. S-au înscris patru goluri.

FOTO: Sevilla Fútbol Club

Andaluzii au deschis scorul în minutul 4, prin En Nesyri. Doar un minut mai târziu, Sociedad a egalat după autogolul spectaculos al lui Diego Carlos. Nebunia a continuat, iar En Nesyri a făcut „dubla” în minutul 7. Avantajul gazdelor n-a durat nici de data aceasta foarte mult. În minutul 14, Alexander Isak a înscris pentru 2-2, în minutul 14.

Gruparea lui Julen Lopetegui a câștigat cu 3-2, golul victoriei fiind reușit tot de En Nesyri, în debutul reprizei secunde.

Barcelona s-a impus fără emoții pe terenul Granadei, scor 4-0 pentru catalani, într-un meci în care Antoine Griezmann și Leo Messi au marcat câte o dublă.

Griezmann a marcat primul, în minutul 12. Centralul întâlnirii a validat reușita francezului după consultarea VAR. Acesta era în ofsaid, dar s-a considerat că a fost pasă de la adversar. Leo Messi a fost omul finalului primei reprize. În minutul 35, argentinianul finalizat cu o execuție de efect, iar în minutul 42 a executat perfect o lovitură liberă de la marginea careului.

În repriza a doua a mai înscris din nou şi Griezmann (63), ajuns la doar a doua sa dublă în tricoul catalanilor.

Real Madrid a făcut doar 0-0 pe terenul penultimei clasate, Osasuna.

Formația pregătită de Zidane a dominat la toate capitolele și a avut două goluri anulate, ambele înscrise de Karim Benzema, pentru offsaid.

Partida dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao a fost amânată din cauza căderilor masive de zăpadă din capitala Spaniei.

Duminică sunt programate alte trei partide din etapa cu numărul 18 din La Liga:

15.00 Levante – Eibar
17.15 Cadiz – Alaves
22.00 Valladolid – Valencia (Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.